جشنواره غذاهای محلی و شیرینی‌های سنتی در دماوند برگزار شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دماوند از آغاز جشنواره غذاهای محلی، کیک، شیرینی و دسر به مناسبت هفته فرهنگی این شهرستان و در آستانه روز ملی شهر دماوند خبر داد.

به گزارش میراث آریا، علی افضلی گفت: این جشنواره با همکاری اداره میراث فرهنگی و فرمانداری دماوند در مجتمع «دماوند سنتر» برپا و با استقبال گسترده شهروندان و علاقه‌مندان روبه‌روست.

به گفته رئیس اداره میراث‌فرهنگی دماوند، این رویداد فرصتی برای نمایش توانمندی‌های فعالان صنایع غذایی و شیرینی‌پزی و آشنایی بیشتر مردم با طعم‌های اصیل محلی فراهم کرده است.

او با اشاره به برنامه‌های متنوع جشنواره افزود: این برنامه از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۸ عصر به مدت سه روز ادامه دارد و بازدیدکنندگان می‌توانند علاوه بر تماشای محصولات خانگی و محلی، در فضای شاد و پرهیجان بخش رقابتی نیز حضور داشته باشند.

افضلی بیان کرد: که در پایان جشنواره به نفرات برگزیده در بخش‌های مختلف جوایزی اهدا خواهد شد تا انگیزه و خلاقیت در میان علاقه‌مندان به هنر آشپزی و شیرینی‌پزی تقویت شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی دماوند، هدف از برگزاری این جشنواره را «تقویت همبستگی اجتماعی، حفظ و احیای غذاها و خوراکی‌های سنتی منطقه دماوند و معرفی میراث ارزشمند خوراکی این دیار به نسل‌های آینده» عنوان کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404062201427
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha